Sylwester

Jak Bal Sylwestrowy – to tylko w Siwym Dymie.

W CENIE BALU ZAPEWNIAMY:
– DOSKONAŁĄ MUZYKĘ
– POKAZ SZTUCZNYCH OGNI
– NOWOROCZNY TOAST
– BOGATE MENU:

PRZYSTAWKA:
Szampańskie antipasto

DANIE GŁÓWNE :
Pierś z kaczki w sosie obłędnie pomarańczowym
serwowana z oprószonymi tymiankiem kluskami śląskimi
i burakami z prażonym słonecznikiem

DESER:
„Zabierz mnie do nieba”

PRZEKĄSKI ZIMNE SERWOWANE W STÓŁ:
Wędliny i pieczone pasztety z piklami
Rożki z łososia
Baleron białoruski z sosem tatarskim
Sałatka makaronowa
Pieczywo

BUFET SZWEDZKI:
NA GORĄCO:
Żurek królewski z borowikami i kiełbasą
Mix pierożków opiekanych

NA ZIMNO:
„Na fali”, czyli zestaw rybnych rarytasów
Śledzie w dwóch odsłonach
Deska serów góralskich z owocami
Sałatka z kurczakiem sezamowym
Sałatka grecka
Finger bar

CIEPŁE DANIA SERWOWANE PODCZAS BALU:

Zupa z szarpaną wołowiną i chrupiącą bułeczką
Duszone bitki wieprzowe po cygańsku z szyszkami ziemniaczanymi i bukietem surówek
Noworoczny barszcz czerwony z krokietem

BUFET SŁODKOŚCI:
Kawa, herbata, ciasto, kruche ciasteczka oraz owoce

NAPOJE:
Soki, woda z cytryną, napoje gazowane Pepsi – bez ograniczeń
Noworoczny toast szampanem
Na parę: butelka wódki 0,5 l (Finlandia lub Cytrynówka)
lub wina (półwytrawnego Siwy Dym)

Cena – 249 zł/os.
Impreza objęta jest pełną rezerwacją miejsc. Ilość miejsc jest ograniczona.
Warunkiem rezerwacji jest wpłata pełnej ceny gotówką w Restauracji lub przelewem na konto
ZADYMA s.c.
74 8808 0006 0010 0197 9062 0001 z dopiskiem „Bal Sylwestrowy”
Zapraszamy