Menu

WIZUALIZACJA NASZYCH DAŃ

SWOJSKO DESKA
KWAŚNICA Z ŻEBERKIEM I ZIEMNIAKAMI
KWAŚNICA Z ŻEBERKIEM I ZIEMNIAKAMI (DLA DWÓCH OSÓB)
GOLONKA PUŁAWSKA PIECZONA W PIWIE
ŻEBERKO CAŁE LUB POŁÓWKA
GRILLOWANE OSCYPKI Z ODROWĄŻA
TATAR WOŁOWY SIWY DYM
SAŁATKA CELEJOWSKA
SAŁATKA Z BRYNDZĄ
CHRUPIĄCY BOCHEN CHLEBA WŁASNEGO WYPIEKU
ROSÓŁ Z MAKARONEM WŁASNEGO WYROBU
TRADYCYJNE FLAKI WOŁOWE
ŻUREK DOMOWY Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ I JAJKIEM
MIX SIWY DYM DLA 6-8 OSÓB
PLACEK PO GÓRALSKU Z GULASZEM WOŁOWYM
ŚWIEŻONKA Z CEBULKĄ NA GORĄCEJ PATELNI
KOTLET SCHABOWY SMAŻONY NA SMALCU
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE KURKOWYM
KURCZAK W PANIERCE Z OSCYPKA
GRILLOWANY KURCZAK Z MASŁEM CZOSNKOWYM
DELIKATNY SANDACZ SAUTE
PIEROGI Z MIĘSEM WIEP.-WOŁ. I KAPUSTĄ
PIEROGI POLSKO-UKRAIŃSKIE
PLACKI ZIEMNIACZANE Z SOSEM KURKOWYM
DELIKATNY SERNIK
DOMOWA SZARLOTKA
LODY Z DODATKAMI
PIZZA MARYNA
PIZZA JADŹKA
PIZZA JASIEK
PIZZA FRANEK
PIZZA JANUSZ
PIZZA HANKA
PIZZA KAŚKA
PIZZA STASEK

Siwy Dym w telewizji

Z pewnością, godne uwagi są programy kulinarne z udziałem naszego Szefa Kuchni, które powstały w Siwym Dymie latem 2019 roku.

Co na obiad? – oczywiście dzisiaj, najbardziej godny polecenia jest indyk w oscypku panierowany z kluską opiekaną w ziołach. Obejrzyj wideo

Co na obiad? – z pewnością mogą to być polędwiczki w sosie grzybowym na moskolach serwowane. Obejrzyj wideo

Chcesz wiedzieć więcej – zadzwoń do nas:

telefon szkolenia